Hirdetés

MechWarrior Online - 10000-en vették meg Sarah mechjét

|

A fiatalon elhunyt rajongó emlékére rendezett jótékonysági gyűjtés eredménye még a fejlesztőket is meglepte.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a MechWarrior Online-ban megvásárolható egy limitált kiadású Jenner, ami a Sarah's Mech nevet viseli.

Ez a mech kitűnt a többi közül, ugyanis a 10 dollár, amit elkértek érte, egy az egyben a Canadian Cancer Society számlájára került. Már a cikk megírásának pillanatában több, mint 2700-an vásárolták meg, ez a szám pedig már akkor is felülmúlta a Piranha Games várakozásait. „Amikor először előjött Sarah Jennerének az ötlete, úgy gondoltuk, büszkék lehetünk, ha összejön 10000 dollár.” - mondta Bryan Ekman, a Piranha kreatív igazgatója.

„A MechWarrior közösség és a játékipar egészének vissszajelzései elképesztőek voltak. Nem tudjuk eléggé megköszönni, hogy ezen ügy érdekében összefogtak és pénzt adtak a Canadian Cancer Society és a rákkutatás támogatására."

Ron Kuehl, a CCS képviselője szintén nagyon hálás volt a játékosok igyekezetéért. Az akcióból végül 100000 dollár gyűlt össze, ami arra enged következtetni, hogy a MechWarrior Online világában legalább 10000 ilyen Jenner mászkál. A Sarah's Mech beszerzésére még augusztus 20-ig van lehetőségetek, azt követően végleg eltűnik az MWO piacteréről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)