Hirdetés

MechWarrior Online - egyedi mech egy fiatal rajongó emlékére

|

A Piranha Games kiadott egy limitált kiadású lépegetőt, melynek megvásárlásával egy jótékonysági szervezetet támogatva áldozhatunk a rákban elhunyt Sarah emlékének.

Hirdetés

Sarah Marie Alida Parries mindössze öt éves volt, amikor legyőzte őt a rák. A vancouveri kislány édesapjával játszott a MechWarrior Online világában.

Egy Jenner mech volt a kedvence, főleg a folyamatos mozgás és az éjjellátó kombinációjával terítette le ellenfeleit. Az apa-lánya páros igen ismert volt a belső körökben. Russ Bullock, a Piranha fejese elárulta, hogy a mech-ek iránti elhivatottsága és a rákkal való harca a cég minden dolgozójára hatással volt, inspirálta őket. A Sarah's Mech névre keresztelt Jenner tíz dollárba kerül, egyedi külsővel és 10%-os XP booszzal rendelkezik. A bevételek száz százalékban a Canadian Cancer Society számlájára kerülnek. A limitált mech augusztus 20-ig vásárolható meg, és már most több, mint 2700 darab talált gazdára a játék 1,1 millió regisztrált játékosa között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)