Hirdetés

Medal of Honor - „Afganisztán választott minket"

|

Greg Goodrich producer szerint a helyszín választotta őket, nem pedig fordítva

Hirdetés

„Mi soha nem választottuk Afganisztánt."- mondta Greg Goodrich producer nemrég egy New Yorkban adott interjújában. „Afganisztán választott minket. Volt egy sztorink egy bizonyos csapatról, amit el akartunk mesélni. És ez itt történik. Szóval itt kötöttünk ki."-tette hozzá.

A fejlesztő ugyanakkor elutasított minden vádaskodást, hogy a Medal of Honor helyszínválasztássával csupán azok figyelmét szeretnék megszerezni, akik érdeklődve követik az afganisztáni eseményeket, és akik egy valós történelmi szituációban szeretnének helytállni a Modern Warfare fiktív eseményei után. A helyszín egyébként nem mindig csak sivatag. A tanácsadóként besegítő katonák fényképei alapján havas, sőt akár a vietnámihoz hasonló helyek is előfordulhatnak, amelyeken természetesen az al-Kaida lesz a fő ellenség, és aminek tagjai hasonló taktikát alkalmaznak majd a játékban, mint a valós életben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)