Hirdetés

Medal of Honor - a Danger Close nem létezik többé

|

Miután mindkét általuk fejlesztett Medal of Honor csúnyán elhasalt, az Electronic Arts bezáratta a Danger Close stúdiót. De akkor mi lesz a Medal of Honor franchise sorsa?

Hirdetés

A baljós nevű Danger Close fejlesztőcsapat a legendás Medal of Honor sorozathoz nem méltó alkotásokat tett le az asztalra, és ennek meg is lett az eredménye.

Az Electronic Arts képviseletében Patrick Söderlund ma megerősítette, hogy a fejlesztőket szélnek eresztették. Egy részük más los angelesi stúdióknál helyezkedett el, de voltak olyanok is, akik a DICE LA-nél vagy más, az EA tulajdonában lévő stúdiónál kaptak munkát. Meg persze olyanok, akik munkanélkülivé váltak.

A DICE LA egyébként besegít a Svédországban található anyacégnek: míg a svédek végzik az alapjátékok fejlesztését, addig az amerikaiakra hárul a prémium szolgáltatások és a letölthető csomagok kezelése. Ha a Danger Close a magába olvasztott, hajdani Westwood Studios tapasztalatait használva inkább egy új RTS-t készített volna, az én mesém is tovább tartott volna. Így viszont lőttek az egésznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)