Hirdetés

Medal of Honor a modern időkben?

|

Nagyon úgy fest, hogy a Call of Duty 4 által kitaposott ösvényre lép a Medal of Honor-széria is, mely valószínűleg Afganisztánba költözik.

Hirdetés

Az Infinity Ward alakulatának legutóbbi Call of Duty-ja zajos sikert aratott a megjelenést követően, pedig sokan temették a produkciót, hiszen az egy éles váltással nem a második világháború témájáta feszegette, hanem a modern korok háborús övezeteibe kalauzolt el bennünket. A játék végül bombasztikus siker lett, így hát nem meglepő, hogy az EA is valami hasonlón töri a fejét, csak a Medal of Honorral kapcsolatban. Korábban pár pletykáltak ezt-azt egy esetleges modern időkben játszódó MoH ötletéről, azonban az EA hivatalosan sosem erősített meg semmit, de most úgy fest, a hír igaz lehet.

hires_080125-a-9166d-039a.jpg
 

Ugyanis ma ismét előkerült a téma, ráadásul már konkrét információkkal nyakon öntve. Ezek szerint a MoH története 2002-ben, Afganisztánban játszódna és a CoD 4-gyel ellentétben valós történelmi eseményeket dolgozna fel. Ezek szerint az Anaconda-hadművelet kerülne terítékre, melyben az amerikaiak azt a feladatot kapták, hogy tisztítsák meg a Shahi-Kot völgyet a táliboktól és az al-Quaeda erőitől. Arról is pletykálnak, hogy közel hatvan modern csúzli közül válogathatunk bevetéseink során.

A hírt ne tessék készpénznek venni, de akár még igaz is lehet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)