Hirdetés

Medal of Honor: Above and Beyond - hagyományos játéknak indult

|

A Respawn már régóta újra akarta éleszteni a Medal of Honor franchise-t.

Hirdetés

Szép emlékeink vannak a Medal of Honor sorozat azon időszakáról, amikor még a második világháborúban harcolhattunk, de nem biztos, hogy most is elég nagy a kereslet a történelem ezen szakaszát feldolgozó játékok iránt. Egy próbát azért megérne.

Hirdetés

A LADBible-nek nyilatkozva Peter Hirschmann, az Oculus megbízásából készülő Medal of Honor: Above and Beyond rendezője elmondta, régóta tervezték már, hogy mai eszközökkel és több mint 20 éves tapasztalatukat bevetve visszahozzák a sorozatot. A sztorit és a játék felépítését már elkezdték kidolgozni, amikor megkereste őket az Oculus, majd a respawnos srácok átformálták egy kicsit a koncepciót, és mivel az ő elképzelésük egyezett a VR-osokéval, megkötötték a szerződést. Reméljük, az Above and Beyond is jól sikerül, és az EA is belátja, hogy ha valaki, a Respawn méltó módon tudná folytatni a sorozatot, a következő generációban meg pláne jól sülhet el a visszatérés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)