Hirdetés

Medal of Honor: Allied Assult és Rainbow Six Extraction - ezzel játszunk a hétvégén

|

A jubileum alkalmából újra előveszünk egy imádott klasszikust, de nem csak ez lesz terítéken.

Hirdetés

Még van egy kis időnk, mielőtt februárban kis túlzással ránk zúdulna a világ összes játéka, ezért bátrabban nyúlunk egykori kedvenceinkhez, mert nem kell attól tartanunk, hogy eluralkodna rajtunk a FOMO teljesen irracionális érzése. Egyelőre csak néhányunkat tudott megfertőzni a héten debütált Rainbow Six Extraction.

Most még korai lenne kijelenteni, hogy a Ubisoft kooperatív lövöldéje állandó vendég marad-e PC-nken, konzolunkon, bár azt nem tartjuk valószínűnek, hogy 20 év múlva is elővesszük, mint a Medal of Honor: Allied Assaultot.

Hirdetés

mazur - Nagy kedvenceim voltak a Drinkbox Studios korábbi játékai, főleg a Guacamelee! 1-2, úgyhogy kíváncsian vártam a Nobody Saves The Worldöt. A helyzet az, hogy még annál is jobb lett, mint reméltem: lenyűgözően átgondolt koncepció, remek akció, szellemes szövegek... pont olyasmi, mint amire most nagy szükségem volt. Szívből ajánlom!

HP - Az Assassin's Creed Odyssey DLC-ivel haladok szépen lassan, visszacsábított Kassandra világa az év végi tartalmi frissítésnek köszönhetően, és akkor már illene lezárni a túlvilági történeteket is rendesen. Ha pedig éppen fárasztó cipelni a kardot, akkor egy kis Gran Turismo Sport jön levezetésnek, vagy éppen a Friends LEGO kávézót építgetjük elmélyülten. Kedvelem ezt.

Paca - Hét közben alig maradt időm játékra, de a hétvégén megpróbálom minden időmet erre fordítani: egy kis Call of Duty, egy kis Marvel's Guardians of the Galaxy, meg ha belefér, másodszor is elindítom az Inscryptiont, amit az első alkalommal csak azért zártam be, mert, nos… alig volt időm a héten játékra.

Csirke - Nem lesz életem játéka a Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, de egyelőre egész jól elvagyok vele, a hétvégén remélem már nem csak egyedül vagy random operátorokkal próbálok szerencsét, hanem a pajtások is rá fognak érni.

Zs - Nemrég ismét belevágtam a Dishonoredbe, leginkább azért, hogy utána végre bepótoljam a két sztoris kiegészítőt, a The Knife of Dunwallt és a The Brigmore Witchest. Jelentem, az elsővel meg is volnék, de sajnos kissé gyengusznak találtam. Az elhatározás viszont kötelez, szóval a hétvégén boszorkányvadászat lesz a program, meg némi Forza Horizon 5, mert nagyon rákaptam a driftelésre az S15-ös Nissan Silviámmal.

Szabi - Lassan végére érek a D&D csoportjaimmal az Explorers Guide to Wildemount kezdő kalandmoduljának. Ez egyszerre izgalmas és rémisztő, ugyanis elfogyott a Matt Mercer által kidolgozott szellemi manna, cserébe elkezdhetem előkotorni a régóta mellőzött fantasy-írói vénámat, hogy egy saját történetet kerekítsek a kalandozóimnak. Egyelőre nem is tudom, hogy melyik kedvenc RPG-imhez nyúljak ihletért. Gothic? Witcher? Fable? Azt hiszem, mindegyikből jöhet egy kevés...

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

MattMadzz - A hétvégén a 20 éves évforduló alkalmából tervezek egy Medal of Honor: Allied Assault végigjátsztást, amihez életemben először a kiegészítőket is hozzácsapom. Utóbbi azért nagy szó, mert annak idején még Stockholmban vettem meg a War Chestet, mégsem vittem még ki korábban a bővített sztorit. Ha ezzel végeztem, valószínűleg megy majd 1-2 kör League of Legends és Escape From Tarkov is.

Szada - Megkaptam a harmadik oltást is, és máris tavaszi fáradtság van rajtam, szóval pihenés a terv a hétvégére. Ennek során belecsúszik majd pár órácska a Mass Effect Legendary Editionbe, azon belül is a Mass Effect 3-ba. Játszani szerencsére fekve is lehet.

Kivi - Dübörög az NFL rájátszás és egy lazább fight night után visszatér a UFC is 2022 első nagy eseményével, így inkább ezeket fogom nézni. Azért néhány meccs Dota 2, vagy azon belül pár visszafogottabb Aghanim's Labyrinth biztosan bele fog férni a hétvégébe. A könnyebb szintekkel eddig bőven elvagyok, így legalább egyszerűbb próbálgatni a különböző karakterek többféle buildjét.

Chava - Tartok egy kis szünetet a Skyrim végigjátszásban, mert nem szeretném, hogy félúton feladjam pusztán azért, mert kezd egy kicsit tömény lenni az élmény. Emiatt leginkább sorozatokat darálunk majd a napokban, illetve jó eséllyel előkerül egy-két társas, de azt sem zárom ki, hogy végül egy könyvbe temetkezem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)