Hirdetés

Medal of Honor - Két szingli kampány

|

A Modern Warfare egyetlen hibája lehet a túl rövid egyszemélyes kampány. A Medal of Honor itt próbál erősíteni.

Hirdetés

Amennyiben igaznak bizonyulnak a marketing szövegek, nagy Medal of Honor vs. Modern Warfare 2 csata alakulhat ki a közeljövőben. Az újjáélesztett Medal of Honor széria igyekszik mindenki igényét kielégíteni, reméljük sikerrel.

Az biztos, hogy nehéz helyzetben vannak a Medal of Honor fejlesztői, mert a Modern Warfare 2 igen színvonalas multiplayer résszel, és teljesen filmszerű egyszemélyes kampánnyal rendelkezik. Ez utóbbi azonban igencsak rövid. Nem úgy a Medal of Honor esetében, ahol kapásból két kampány áll majd rendelkezésre. Az első amolyan lopakodós, kommandózós rész lesz, ahol az ellenséges vonalak mögött ügyködhetünk, lehetőség szerint csendesen. A második viszont a nagyobb, több fegyvernemet magában foglaló csatákra koncentrál, ahol igencsak látványos ütközetekre számíthatunk. Szerintetek van félnivalója a Modern Warfare 2-nek, vagy ez csak egy vihar lesz a biliben jól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)