Hirdetés

Ingyenes a Medal of Honor sorozat egyik része

|

Változott az Origin On the House kínálata, újabb játékot adhatunk hozzá könyvtárunkhoz.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az Origin Access nagyon alacsony áron kínál nagyon sok játékot, az EA azokról sem feledkezik meg, akik az ingyenes dolgokra ugranak. 

Az On the House friss játéka a Medal of Honor: Pacific Assault, ami egyszer, körülbelül egy éve már volt ingyenes, viszont aki akkor lemaradt, legalább most pótolhatja. A 2004-ben megjelent játék a második világháború egy játékokban kevésbé érintett frontjára visz minket, így egyebek mellett Pearl Harborban, a Guadalcanal és a Tarawa-atoll területén harcolhatunk. A multi hivatalosan a GameSpy leállítása miatt már nem működik, de a kampányt érdemes végigküzdeni.

A letöltéshez először ide kell kattintani, majd a nagy, narancssárga gombra, amivel hozzáadhatjátok Origin könyvtáratokhoz. Ha ez megvan, a kliensből elérhetitek.

Szerintetek melyik a sorozat legjobb része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)