Hirdetés

Medal of Honor - Tier 1 interjúk hatodik és hetedik rész.

|

Érdekes sorozatot indított az EA Dice - valódi harci operátorokat kérdeztek meg, akik közreműködtek a játék elkészítésében.

Hirdetés

Ezzel is alá szeretnék támasztani a Medal of Honor hitelességét.

Ezúttal két operátort hallgathatunk meg két különböző filmben. Az elsőben arról esik szó, hogy bár a tréning mindennél fontosabb, igazán csak az tud helytállni a háborús zónában, akinek az elméje megfelelő állapotban van - csak akkor lehet a feladatot jól végrehajtani. A másik pedig aról szól, hogy a sok gyakorlással a dolgokat ösztönössé kell tenni, hogy amikor az adrenalin ezerel pumpálódik az emberbe harc közben, akkor is képes legyen megfelelően működni és döntéseket hozni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)