Hirdetés

Medieval 2: Total War Gold Edition

|

Bár nemrég jelent meg az angol/ausztrál Creative Assembly tavalyi remekművének kiegészítője, a kiadó tovább üti a vasat.

Hirdetés

Nem ritka megoldás az iparban, hogy amennyiben egy játékhoz kiegészítő születik, nem sokkal később már nem csak külön, hanem az alapjátékkal együtt is meg lehet vásárolni, ráadásul kedvezményes áron. Az év stratégiája címről hajszállal lemaradt Medieval 2 tovább öregbítette a Total War széria hírnevét, s megérdemelten zsebelt be számos díjat. A Kindoms névre keresztelt gigantikus kiegszítő, mely két dvd-lemezen terpeszkedik négy új kampánnyal, s számtalan (főként mennyiségi) újítással érkezett. Ha valaki eddig várt a játék beszerzésére, annak érdemes még némi türelmet gyakorolnia. Október 26-tól ugyanis kedvezményes, 50 eurós áron megvásárolható lesz a Medieval 2: Total War Gold Edition, mely az alapjátékot és a kiegészítőt tartalmazza.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)