Hirdetés

Ebben a játékban a középkor megpróbáltatásait kell túlélnünk

|

A Medieval Dynasty nyitott világgal és Unreal Engine 4-es alapokkal kecsegtet.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy ezúttal a középkorban játszódó videojátékok élik a reneszánszukat. A Mount & Blade II: Bannerlord például máris letarolta a Valve rendszerét, a múlt hónapban rajtolt el a Yes, Your Grace, készül a Crusader King's III, jön a Knights of Honor II: Sovereign és mozgolódás van Early Access-fronton is. 

Hirdetés

Az Unreal Engine 4-gyel készül a Medieval Dynasty, amely egy nyitott világú, középkori túlélőjáték lesz, ám a fantázialények helyett az emberi szükségletekkel, a természettel és humán ellenfelekkel kell szembenéznünk. A játékmenet során vadászhatunk, nyersanyagot gyűjthetünk, építkezhetünk, fejleszthetjük magunkat, eszközeinket és otthonunkat, saját falut hozhatunk létre és gondoskodhatunk a közösségünk tagjairól, sőt saját dinasztiát is alapíthatunk. A játékban váltakoznak majd az évszakok, lesznek nappalok és éjjelek, valamint változatos időjárási elemek is, miközben egy interaktív környezet és változatos vadvilág (például farkasok, vaddisznók, őzek, nyulak és hasonló állatok) vesznek minket körbe.

18 különféle épületet húzhatunk fel, több mint hatvan tárgyat craftolhatunk, küldetéseket teljesíthetünk, kereskedhetünk, kapcsolatokat építhetünk ki az NPC-kkel, lesznek egyedi események, következményei lesznek a hírnevünknek és így tovább. Íme az első kedvcsináló: 

Emellett egy hosszabb fejlesztői napló keretében már belenézhetünk a játékmenetbe is, ezt se hagyjátok ki: 

A Medieval Dynasty PC-re készül és valamikor idén kerül fel a Steamre korai hozzáféréssel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)