Hirdetés

MediEvil - a State of Play-en jelentik be a demót?

|

A Sony valószínűleg ma akart meglepni minket a kipróbálható változattal, de az egyik divíziónál valaki túlbuzgó volt.

Hirdetés

Ma este ismét sor kerül egy State of Play streamre, amelynek keretében a Sony újabb PlayStation 4-es játékokat mutat meg vagy éppen jelent be. A legtöbben persze az előre beharangozott The Last of Us: Part II miatt várják a műsort, azonban nyilvánvalóan lesznek más érdekességek is - például a MediEvil remake. 

Hirdetés

Ezt onnan tudjuk, hogy a PlayStation Store japán részlege idő előtt fellőtte a PS4-es MediEvil demóját egy adatlappal együtt, amiket aztán gyorsan el is tüntettek, azonban nem elég sebesen ahhoz, hogy a Reddit és a ResetEra sasszemű népét megelőzzék, így nem maradt nyom nélkül a dolog. A fórumozóknak köszönhetően tudjuk azt is, hogy a kipróbálható verzió megközelítőleg 12 GB helyet foglal majd és két pályát, a Dan's Cryptet, valamint a The Graveyardot tartalmazza majd. Mindezek  alapján gyaníthatóan arról a demóról van szó, amelyet az Other Ocean a Tokyo Game Showra vitt magával.

Úgy tűnik tehát, hogy a ma esti, 20 percesre tervezett State of Play alatt élesedni fog a MediEvil remake demója, hogy még az október 25-én esedékes premier előtt belekóstolhassunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)