Hirdetés

MediEvil - félórányi játékmenetben hasonlítják össze az eredeti verziót és a remake-et

|

A PlayStation videójában a játék producere is mesél az újdonságokról.

Hirdetés

Hamarosan a boltok polcaira kerül az első PlayStationre megjelent klasszikus, a MediEvil remake-je, mely grafikájában rengeteget fejlődött játékmenetében azonban hű maradt az eredetihez. A stúdió YouTube csatornáján megjelent videóban néhány új mechanikával ismerkedhetünk meg, miközben arra is lehetőségünk nyílik, hogy az 1998-as eredetivel is összevessük a játékmenetet.

Hirdetés

Nick Accordino producer szerint nagyon fontosnak tartották, hogy tisztelettel nyúljanak az alapanyaghoz, így ugyan a grafikát felújították és néhány új játékmeneti elem is helyet kapott a remake-ben, de egyébként olyannyira próbáltak hűek maradni a 20 éves klasszikushoz, hogy ha valakinek még megvan az eredeti játék kézikönyve, akkor annak segítségével a PS4-es változatot is gond nélkül végig tudja játszani. Ami először a szemünkbe ötlik a gyönyörű és stílusos grafikán kívül az az, hogy ez bizony nem lesz egy könnyű játék. Egyelőre kevés ellenfél-típust láthattunk, de ők sem bántak kesztyűs kézzel szegény feltámasztott lovagunkkal. Szerencsére már mi állíthatjuk be a kameranézetet, így könnyebben tudunk manőverezni a harcokban, sőt egy váll fölötti  perspektívával - amit a fejlesztők Dan Camnek neveznek - a távolsági fegyvereinkkel is sokkal hatékonyabban célozhatunk. Az újdonságokat itt nézhetitek meg:

Hogy tényleg autentikus legyen a játék, az alkotók visszahívták az eredeti szinkronszínészeket, akik hatalmas lelkesedéssel keltették életre újra a karaktereiket, ráadásul az 1998-as játék zeneszerző párosa is visszatért, immáron kórussal és nagyzenekarral megtámogatva a remake egyedi hangulatát.

A MediEvil október 25-én jelenik meg. Ti visszatértek a régi kedvenchez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)