Hirdetés

Tömény nosztalgia a MediEvil remake legelső trailere

|

Sir Dan ismét harcba száll az élőhalottakkal, ám ezúttal PlayStation 4-en élhetjük újra a kalandot.

Hirdetés

A Sony már korábban bejelentette, hogy újraalkotja a MediEvilt, ami eredetileg PlayStation 1-re jelent meg 1998-ban. Most végre befutott a remake első kedvcsinálója, tele gameplay jelenetekkel, ráadásul azt is megnézhetjük, hogy mennyi különbség van a két változat között.

Hirdetés

Egy több mint 1 perces trailerrel jelentette be a Sony a MediEvil PlayStation 4-es remake-jének érkezését, ami a jelenlegi tervek szerint 2019-ben fog debütálni. A klasszikus játék sokak kedvencévé vált a '90-es évek végén, szóval valószínűleg rengetegen örülnek most világszerte a bejelentésnek.

Ha pedig a trailer nem lett volna elég, akkor nézzétek meg az alábbi screenshotokat a remake-ből, amelyeket PS4 Pro konzolon készítettek.

Ti várjátok már a felújított MediEvil megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)