Hirdetés

Magyar felirattal érkezik a MediEvil feldolgozása

|

A Sony következő exkluzívját is saját anyanyelvünkön tolhatjuk végig.

Hirdetés

Tudjuk már egy ideje, hogy készül az 1998-as MediEvil felújított változata, a májusi State of Play-en pedig azt is megerősítette a Sony, hogy október 25-én vethetjük bele magunkat a kalandba. Most újabb jó hírrel érkezett a kiadó.

Hirdetés

Az Other Ocesan Emeryville stúdió gondozásában épülő-szépülő hack&slash akció-kalandjáték magyar felirattal jelenik majd meg, hasonlóan a nagy exkluzív címekhez, mint a God of War, a Spider-Man, a Detroit: Become Human, a Days Gone, vagy épp a novemberben debütáló Death Stranding.

Kifejezetten örülünk annak, hogy nemcsak a AAA címek, hanem a kisebb játékok is kiemelt figyelmet kapnak a kiadótól, remélhetőleg a jövőben mások is ekkora figyelmet fordítanak majd a magyar piacra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)