Hirdetés

Mit szólnál minden nap egy ingyenes kis játékhoz?

|

A Meditations nem kevesebbet kínál, mint naponta egy vadonatúj, kis volumenű, de bármiféle költség nélkül elérhető játékot.

Hirdetés

Tavaly a Celeste, a Dead Cells vagy éppen a Return of the Obra Dinn bizonyították, hogy kellő fantáziával alacsony büdzséből is lehet csodát tenni. 

Hirdetés

Nincs ez másként egy új kezdeményezéssel sem: a Meditations nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy az idei év minden napján egy újabb indie címmel - és egy hozzá tartozó üzenettel - örvendeztessen meg minket, ráadásul ingyen! Több mint 350 fejlesztő egyedi játékából áll a felhozatal, köztük platformerekkel, puzzle-játékokkal és kísérleti jellegű alkotásokkal, de mindegyik egy napig érhető csak el. A projekt atyja, a Nuclear Throne-on is dolgozó Rami Ismail szerint a címek olyan fontos témákra fókuszálnak, mint az élet, a boldogság, a szerelem vagy a halál, kevesebb, mint öt perc alatt teljesíthetőek lesznek és nem tartalmaznak szöveget. 

A launcher már tölthető PC-re és Macre a hivatalos honlapról

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)