Hirdetés

Medusa megérkezett a DotA 2 csataterére

|

Megérkezett az egyik legnépszerűbb MOBA legújabb frissítése, amivel tovább bővült a választható hősök száma, és javításra került a felhasználói felület is.

Hirdetés

A Defense of the Ancients térkép indította útjának azt az őrületet, aminek következtében ömlenek a MOBA játékok, hát a nagy öreg sem ülhetett babérjain, vissza is tért a DotA 2 formájában, ami viszont választható hősök tekintetében sovány készlettel rendelkezik, legalábbis az elődhöz képest. A Valve igyekszik behozni a lemaradást: például a legutóbbi frissítésben bekerült a sokak által kedvelt Medusa, aki az egyik legnépszerűbb távolsági harcos volt az első részben.

Nem csak a karakterek száma bővült, az új hős mellett például bekerült a sokak által várt „only mid” játékmód is, aminek hála nem kell mind a három útvonalat védelmeznünk: a csata kizárólag a középső ösvényre korlátozódik. Bekerült még néhány gomb, és jelzés a felhasználói felületre, amit hiányoltak a játékosok, ilyen például a courier Haste képessége. A botok hibái és a hangproblémák is orvoslásra kerültek, így aki eddig távolmaradt a játéktól, most érdemes kipróbálnia, már csak azért is mert egyre sűrűbben hullnak a DotA 2 meghívók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)