Hirdetés

MEET THA TEAM október! Kérdezzetek!

|

Újabb hónap telt el, így ismét rajtatok a sor, hogy bizonyítsatok a kérdéseitekkel!

Hirdetés

Ezúttal is várjuk elmés, mélyreható, vicces, határokat feszegető kérdéseiteket, melyekből a legérdekesebbet az októberi GameStar vonatkozó rovatában fogjuk megválaszolni. Ebben a hónapban rengeteg érdekességgel találkoztunk/találkozunk/fogunk találkozni, biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz nehéz olyan kérdést feltenni, amit még eddig senki.

Ne legyetek hát restek, ne fogjátok vissza magatokat, kérdezzetek bátran, hiszen a legrosszabb ami történhet, hogy bekerültök az újságba. Már előre várjuk, hogy ezúttal ki hiszi azt, hogy ő süti el először a "Mit kérdezzek?" poént. Neki üzenjük, hogy egy népesebb falu létszámával megegyező olvasó gondolta már korábban ugyanezt. (F1 2011)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)