Hirdetés

MEEX Games WoW szülinapi akció - visszaszámlálás!

|

Ma még kedvezményesen lehet megvásárolni a World of Warcraft MMO-t, illetve annak eddig megjelent kiegészítőit. Az óra ketyeg, a visszaszámlálás elkezdődött.

Hirdetés



Azeroth természetesen a hetedik szülinap megünneplése után is várja a játékosokat, ám utoljára még a mai nap folyamán lehet kedvezményesen jegyet váltani a MEEX Games webshopjában arra a kalandra, ami világszerte tízmilliónál is több rajongóval dicsekedhet.
Elvégre hány olyan MMO létezik még, ahol egy varázslattal nem csupán azt akadályozod meg, hogy a kántálással egybekötött bűvigéket használja ellenfeled, hanem még arra is ítéled, hogy démon nyelven legyen kénytelen beszélni?



World of WarCraft: Battlechest - 2190 forint
World of WarCraft: The Wrath of the Lich King - 2790 forint
World of WarCraft: Cataclysm - 4290 forint
World of WarCraft teljes sorozat - 9190 forint
World of WarCraft Prepaid Card (60 napos) - 6490 forint

A kedvezményes árak február 12-ig, az akció végéig érvényesek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)