Hirdetés

Milyen egy geek tetoválás? Ne akard tudni...

|

Egy alapvetően geek szubkultúrában könnyen elfogadjuk a többieket, akik hozzánk hasonlóan szintén "mások", de azért nehéz ez néha.

Hirdetés

Léteznek olyan dolgok, amelyek még a geekeknek sem bocsájthatóak meg. Ilyenek például az izléstelenség, a totális igénytelenség és a bénaság. Ebből érkezik hamarosan néhány példa majd.

Az addig rendben van, hogy manapság divat az önkifejezés ősi módja, azaz a tetoválás. Léteznek szebb és kevésbé szép tetoválások, A művészi igényesség itt is nagyon sokat számít. Azonban szemel láthatóan ez nem vonatkozik azokra a videójáték-örültekre, akik laptársunk, az Electrose geek-tetoválos cikkében mutatják meg bénoid testfestéseiket...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)