Hirdetés

Még a héten jön a Total War Saga: Troy többjátékos módja

|

Hamarosan egymásnak ereszthetjük a mítikus hőseink által vezérelt seregeinket.

Hirdetés

A Total War Saga: Troy a megjelenése óta kapja a kisebb-nagyobb frissítéseket, a múlt hónapban jött hozzá fotómód, modding támogatás, és egy DLC csomag is. A Creative Assembly láthatóan komolyan veszi a feladatát, és a tartalmi támogatás csak most fog beindulni igazán, mivel még a héten érkezik a többjátékos mód bétaverziója.

Hirdetés

Lesznek co-op kampányok, közösségi térképek, 8 fős PvP csaták és még sok minden más. A Troy erősen a mitikus hősökre koncentrál, így nagyon érdekes és változatos meccsekre számíthatunk.

A játék gazdasági része nyersanyagok cserekereskedelmére épül, ami valószínűleg nagy változásokat fog okozni a co-op kampányok lefolyásában a korábbi Total War részekéhez képest. Alig várjuk, hogy a barátainkkal indulhassunk hódító hadjáratokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)