Hirdetés

Még a hónapban búcsút kell intenünk az XCOM 2 egyik fontos elemének

|

Rossz hírt közölt a Firaxis Games, ami a PC-s parancsnokoknak lehet kellemetlen.

Hirdetés

Nehéz volna megmondani jelenleg, hogy mikor hozhatja el nekünk a Firaxis csapata a következő XCOM játékot, hiszen a srácok következő nagy durranása várhatóan az idén érkező Marvel's Midnight Suns lesz.

Ám akinek nem jön be a szuperhősös téma, az továbbra is élvezheti a rebootolt (vagy éppen a klasszikus) XCOM-játékokat, habár a 2016-os felvonás fontos változáson fog átesni.

Hirdetés

A Firaxis Games bejelentette, hogy március 28-án kikerül az XCOM 2 steames változatából a többjátékos mód, valamint a War of the Chosen kiegészítéssel megjelent Challenge Mode is.

"Nem volt könnyű meghozni a szolgáltatások nyugdíjazásával kapcsolatos döntést, de ez lehetővé teszi számunkra, hogy újrafókuszáljuk erőforrásainkat."

- indokolta meg a lépést a stúdió.

Fontos kiemelni, hogy a hamarosan életbe lépő változás nem érinti az XCOM 2 konzolos változatát, és Mac-en sem kell nélkülözni a fenti funkciókat. Nyilván sokat dobhat egy-egy stratégiai játék élettartamán, ha a játékosok a kampány teljesítése után egymással is megmérkőzhetnek, de még mindig jobb ez, mintha esetleg az egész játékot szedték volna ki a Steam kínálatából.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nektek hiányzik majd a multiplayer, vagy bőven elég a kampány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)