Hirdetés

Egyesek még a megjelenés előtt kipróbálhatják a Cyberpunk 2077 kiegészítőjét

|

A CD Projekt RED különleges lehetőséggel készül a Phantom Liberty kapcsán.

Hirdetés

Mindannyian ismerjük a Cyberpunk 2077 kálváriáját, de végül szerencsére nem tragédiaként kell visszaemlékeznünk rá, hanem megváltástörténetként, amelyben fontos szerepet játszott a Netflix animációs sorozata, a Cyberpunk: Edgerunners is a CD Projekt RED kitartó munkája mellett. Ennek köszönhetően a stúdiónak nem kellett lemondania az IP-vel kapcsolatos terveiről, és már készül a következő Cyberpunk játék (néhány The Witcher projekt mellett), de előtte még van egy adóssága. 

A Phantom Liberty a Cyberpunk 2077 első és egyetlen fizetős kiegészítője lesz, amelyben visszatér Keanu Reeves és Idris Elba is komoly szerepet kap benne. Elba azt találta nyilatkozni korábban, hogy a valaha volt legmélyebb videojátékos történetet kapjuk, és azt is tudjuk, hogy a költségvetése túlszárnyalja a The Witcher 3: Blood and Wine-ét, szóval nagyok az elvárások. 

Hirdetés

Ahhoz azonban, hogy a rajongókat ne érje csalódás a megjelenéskor, szükség van arra, hogy idő előtt kipróbálhassák a kiegészítőt. A CD Projekt RED erre lehetőséget is fog adni, de trükkös módon: a hivatalos Cyberpunk 2077 Twitter fiók erősítette meg nemrég, hogy a Phantom Libertyről június elején kezdenek majd el kommunikálni, ott lesznek a Summer Game Festen, ahol az újságírók és tartalomkészítők ízelítőt kaphatnak a projektből. Ami pedig a játékosokat illeti, azt ígérték, hogy még a megjelenés előtt a rajongók is belekóstolhatnak majd a játékmenetbe.

A csapat azonban nem egy demóban gondolkodik. A CDPR közösségi menedzsere, Amelia "Lilayah" Kołat megerősítette egy másik tweetben, hogy a közösség tagjait különböző helyszínekre fogják meghívni majd, hogy személyesen kukkanthassanak bele a Phantom Liberty kiegészítőbe, az ezzel kapcsolatos konkrétumokról azonban csak később értekeznek majd. Emiatt sajnos nem tudni, hogy ingyenes vagy regisztrálós esemény lesz-e, ahogyan azt sem, hogy hol jelentkezhetnek a játékosok. Valószínűleg legkésőbb a Summer Game Fest idején kiderül minden

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)