Hirdetés

Még a Nap is gyengébben fog sütni a Call of Duty: Vanguard bétájára érkezett visszajelzések miatt

|

Emellett eltüntetik azt, amit a népnyelv úgy hív, "dognado".

Hirdetés

Lezajlott a Call of Duty: Vanguard többkörös bétája, ami amellett, hogy lehetőséget adott a játékosoknak az idei CoD által kínált élmény megtapasztalására, segített a fejlesztőknek hibák kiszűrésében. Sajnos volt pár, némelyik megmosolyogtató, mások határozottan kellemetlenek.

A Sledgehammer egy blogposztban foglalta össze, min változtat a visszajelzések hatására a november 5-én esedékes megjelenésig. 

Hirdetés

A lista rögtön a Nap nerfelésével kezdődik, ami többek szerint is túl fényesen sütött - ez már a Warzone-ban is okozott problémát, ott a Raven hamar javította. Emellett eltávolítják a dognadókat is, amit magyarul nagyon szívesen neveznék kutynádónak, de akárhogy is, így néz ki a gyakorlatban, lehet, hogy találkoztatok vele:

Finomhangolják még a spawnolást a Hotel Royalon, balanszolják a fegyvereket, a hangokat, és a láthatóságon is javítanak. Remélhetőleg egy sokkal jobb játékot kapunk majd, bár az olyan problémák, mint hogy a fegyverek a Modern Warfare-es és Black Ops Cold War-os stukkerek átskinezett változatainak érződnek, vagy hogy nincsenek érdemi újítások, valószínűleg nem oldódnak meg addigra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)