Hirdetés

Még a nyáron befuthat a God of War Ragnarok első trailere?

|

A Sony a már bejelentett State of Play mellett szolgálhat még meglepetésekkel.

Hirdetés

Az Xbox & Bethesda Showcase igencsak nagyot ment az E3 keretében, a játékosok pedig türelmetlenül várták, hogy mit lép erre a Sony a PlayStation kapcsán. A bejelentés végül nem azonnal, de egy szivárgás után megérkezett: július 8-án este tartják meg a következő State of Play-t, azonban ennek középpontjában nem a belsős fejlesztések, hanem a Deathloop és az indie játékok lesznek. De akkor mégis mi a helyzet olyan kiemelt címekkel, mint a God of War és a Horizon?

Egy új pletyka tudni véli a választ. A Reddit egyik fórumozója, bizonyos QuimSix szállította a fülest, miszerint a God of War Ragnarok legelső trailerére augusztusban számíthatunk egy nagy PlayStation esemény keretében, ahol a fókusz a saját stúdiók játékain lesznek.

Hirdetés

Informátorunk azt is elkotyogta, hogy újabb Horizon Forbidden West részletekre is számíthatunk a nyár folyamán. Persze könnyen lehet, hogy az egész csak találgatás és figyelemfelkeltés, de QuimSix a korábbi PlayStation streamek kapcsán is szolgált olyan értesülésekkel, amik végül beigazolódtak, szóval ne írjuk le egy legyintéssel a mondandóját. 

Már csak azért sem, mivel a mai State of Play kapcsán a Sony hivatalos közleménye kikötötte, hogy érdemes lesz a nyár során figyelni, mert hamarosan újabb hírekkel fognak szolgálni. Lehet, hogy köztük lesz a God of War Ragnarok trailer is? Kíváncsian várjuk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)