Hirdetés

Még a Trónok harca sem volt annyira sikeres, mint a The Last of Us sorozat

|

Legalábbis Európában - az HBO Max legnézettebb szériája lett a The Last of Us adaptációja, és az Egyesült Államokban is csak két évad előzi meg.

Hirdetés

Nekünk, játékosoknak többet jelentett a The Last of Us, mint azoknak, akik nem járatosak a témában, de nem csak a Joel és Ellie történetét már korábbról ismerők érdeklődését keltette fel a széria: Európában és Latin-Amerikában minden idők legnézettebb HBO Max-os sorozata lett, és az Egyesült Államokban is csak a Trónok harca hetedik és nyolcadik évada előzi meg.

Sikeréhez minden bizonnyal hozzájárult, hogy az a Craig Mazin dolgozott rajta, akinek a Csernobilt is köszönhetjük.

Hirdetés

A The Last of Us széria epizódjait átlagosan 32 milliószor nézték meg az előfizetők, viszont az hozzátartozik a teljes képhez, hogy az Egyesült Királyságban nem az HBO Maxon, hanem a Sky streaming szolgáltatáson keresztül érhető el, és annak nézettségi adatai nem ismertek.. Az első rész minden idők második legnézettebb premierje volt a Sárkányok háza első része után, ám a Trónok harca spin-off sorozatának későbbi epizódjai már feltehetően nem vonzottak annyi érdeklődőt.

Már megkezdődtek a folytatás munkálatai, és várhatóan 2024 végén vagy 2025 elején elstartol a második évad, ami a The Last of Us Part II első felét dolgozhatja fel. Ugyanakkor a jelenleg is zajló írói sztrájk ennek keresztbe tehet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)