Hirdetés

Még a Warcraft III: Reforgednál is jobban gyűlölik a Diablo: Immortalt

|

A játékosok tömegével pontozzák le a Blizzard mobilos RPG-jét. A Diablo: Immortal montizációja sokaknál kiverte a biztosítékot.

Hirdetés

Még egyik Diablo játék sem startolt olyan erősen, mint az Immortal, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki rendben lenne az ARPG megoldásaival. A monetizáció sokaknál kulcsfontosságú játékelem, és a Blizzard mobilos szerepjátéka ezen a fronton teljesen elhasalt a közösség szemében.

Egy vastagabb bankkártya nagyon megkönnyítheti a kalandozók életét, ezt pedig sokan vállalhatatlannak tartják. Ennek köszönhetően a Diablo: Immortal jelenleg a legalacsonyabbra értékelt PC-s játék a Metacriticen, legalábbis a felhasználói oldalon.

Hirdetés

A nyilvántartott 12451 PC-s megjelenés közül az Immortal a 12451. helyen áll, aminek értelmében ez a legkevésbé népszerű cím a platformon. A mobilos szekciónál egy picit jobb a helyzet: ott az 1921 játékot számláló listán az 1903. helyen áll.

Ugyan a Diablo: Immortal rengeteg pozitív élményt hozott a kijelzőinkre, az vitán felül áll, hogy az előfizetések, a loot ládák, a battle pass bérletek és egyéb vásárolható cuccok megkeserítik az egészet. A köz visszavágása ezek tudatában nem meglepő.

Mi egyébként így vélekedünk a játékról:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)