Hirdetés

Még az év vége előtt next-gen élményt fog nyújtani a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077

|

Kiteregette a lapjait a CD Projekt Red, így most már tudjuk, hogy milyen fejlesztésekre és tartalmakra számíthatunk idén e két játék kapcsán.

Hirdetés

Nem vitás, hogy drasztikus változásokra van szükség úgy a rajongókkal és potenciális vásárlókkal folytatott kommunikáció, mint a céges kultúra területén, ha a CD Projekt Red vissza kívánja szerezni hosszú évek verítékes munkájával kiérdemelt, majd egy szempillantás alatt lenullázott megbecsülését. Hogy milyen lépésekkel tervezi e kitűzött célt elérni a vezetőség, arról ebben a cikkben írtunk bővebben.

Dióhéjban a cég 2022-től nem felváltva, hanem párhuzamosan dolgozik majd a The Witcher és a Cyberpunk 2077 franchise-okon, emiatt megvásárolta és a szervezetébe integrálja a kanadai Digital Scapes stúdiót. A távlati tervek mellett azonban a jelenről sem feledkezhet meg a CDPR, és nem is teszi.

Hirdetés

Még csak egy napja, hogy élesedett az eddigi legnagyobb Cyberpunk 2077 patch, ami érzékelhető javulást hozott, de messze még az út vége. Ráadásul a foltozgatás mellett tartozik még nekünk a stúdió egy sor ingyenes DLC-vel (amelyekről már tudni egyet s mást), két nagyobb lélegzetű fizetős kiegészítővel, valamint a játék PS5-ös és Series X|S-es változatával.

Ezekkel összefüggésben osztották meg velünk 2021-re vonatkozó terveiket a fejlesztők egy Twitter-bejegyzés formájában. Konkrét dátummal sajnos továbbra sem szolgátak, de annyi már biztos - már amennyire mostanság bármiben is biztosak lehetünk -, hogy az új generációs élménnyel kecsegtető update-ek még az év vége előtt megérkeznek. És azért fogalmazok többes számban, mert nemcsak a Cyberpunk 2077-et vetik alá szépészeti beavatkozásnak, hanem a The Witcher 3: Wild Huntot is. Tegyük hozzá, hogy ez nem újdonság, csupán a korábbi ígéretét teljesíti a CDPR.

Ami V kalandjait illeti, a next-gen patchen túl további hibajavítások és a már említett ingyenes DLC-k vannak napirenden, ami azt jelenti, hogy a sztorit érdemben kibővítő kiegészítők várhatóan 2022-ben, illetve 2023-ban érkeznek. A The Witcher 3 cseppet sem meglepő módon nem kap újabb tartalmakat, ellenben bővülni fog a Gwent, és nagy valószínűséggel megjelenik a The Witcher: Monster Slayer mobilos AR-játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)