Hirdetés

A The Sims 4 kötögetős DLC-je még ebben a hónapban megérkezik

|

Az Electronic Arts új trailerrel mutatja be, hogyan relaxálhatunk majd virtuálisan.

Hirdetés

Azt hittük, hogy a The Sims 4-gyel kapcsolatban már nem fogunk tudni nektek őrültebb dolgot mutatni a nemrég leleplezett valóságshownál, de most befutott az új kötögetős DLC, a Nifty Knitting Stuff Pack trailere, amely zeneválasztásával képes felülmúlni még azt is. 

Hirdetés

Az új csomag azt ígéri, amit a cím is sejtet: megköthetjük benne a saját, változatos ruhadarabjainkat, amiket aztán vagy hordhatunk, vagy el is adhatunk az interneten keresztül. Az új elfoglaltság behoz egy új tárgyat, a hintaszéket is, amelyben különféle módokon relaxálhatnak a karakterek, ráadásul az idősebb simek még nosztalgiázhatnak is benne. A DLC új kedvcsinálója szürreális, de kötve hiszem, hogy ez újdonság a széria rajongóinak. 

A Nifty Knitting Stuff Pack július 28-án jelenik meg PC-re, Mac-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)