Hirdetés

Még egy AAA kategóriás Marvel-játék készül

|

A DC Universe Online alkotói elhozhatják a virtuális Polgárháborút.

Hirdetés

Ha olvastátok az elkaszált MMORPG-kről szóló cikkünket, akkor tudjátok, hogy visszasírjuk a saját szuperhősök megalkotását lehetővé tevő City of Heroes-t, hiszen nagyon kevés olyan alkotás van a műfajban, ami a mai napig fenn tudott maradni.

A DC Universe Online szerencsére egy a túlélők között, idén augusztusban is kapott új tartalmakat, viszont a fejlesztőcsapat nekiugrott egy másik - hiánypótló - projektnek is, amely nem a kék, hanem a piros csapatra fókuszál. 

Hirdetés

Egy befektetői prezentáció során derült ki, hogy a Daybreak Game Company alá tartozó Dimensional Ink Studios egy vadonatúj AAA játékon dolgozik, amely egy Marvel IP-n alapuló MMO lesz. A fejlesztést az a Jack Emmert vezeti, aki a City of Heroes-t jegyző Cryptic Studios társalapítója volt, jelenleg pedig a DC Universe Online élén áll, szóval tapasztalatból nincs hiány. 

Érdemes megjegyezni, hogy ez a Marvel MMO ugyanaz, ami pár éve a Daybreak felügyelete alatt készült, de 2018-ban anyagi problémák miatt befagyasztották a fejlesztést és munkatársakat is el kellett küldeniük. A titokzatos projektet most feltámasztották, viszont nem egyhamar számíthatunk rá, mivel a hosszútávú tervek között szerepel. 

A prezentációban egyébiránt felbukkant a Lord of the Rings Online is, amely az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatához kapcsolódóan nagy átalakítást kap, hogy modernizálja az élményt és konzolokon is megjelenjen. Gondoskodni fognak a DC Universe Online fennmaradásáról is: várhatóan 2023-ig felújítják a látványvilágát és az eddigi legnagyobb tartalmi bővítést készítik el hozzá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)