Hirdetés

Még egy előadást tart az Xbox és a Bethesda a jövő héten

|

A biztonság kedvéért a vasárnapi Xbox & Bethesda Showcase után pár nappal is lesz egy másfél órás műsor.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az E3 idén elmarad, többen is június első teljes hetét választották arra, hogy közöljék videojátékos és IT-vonatkozású közlendőjüket. Az Apple a ma este 19:00-kor kezdődő WWDC keynote során jelenti be operációs rendszerei újdonságait, valamint várhatóan néhány hardvert is, Geoff Keighley és barátai csütörtök este közlik majd közlendőjüket a Summer Game Fest nyitó előadása keretében, a Microsoft videojátékos divíziója pedig a június 12-ei Xbox & Bethesda Games Showcase alatt beszél arról, mire számíthatunk tőlük a következő 1-2 évben.

Mint kiderült, utóbbi nem éri be ennyivel.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy június 14-én este 19:00-s kezdettel tartja meg az Xbox Games Showcase Extended bemutatót, egy 90 perces műsort, melynek során új trailereket láthatunk és további részleteket tudhatunk meg az Xbox & Bethesda Games Showcase keretében bemutatott játékok kapcsán. Egyes esetekben maguk a készítők mondják majd el, miért lesz érdemes játékaikat kívánságlistára tenni.

Az Xbox & Bethesda Games Showcase-t velünk együtt is élőben követhetitek majd YouTube csatornánkon, és írásban is beszámolunk mindenről, ami fontos.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)