Hirdetés

Még egy fontos karakter visszatérhetett volna a Resident Evil Village-ben

|

Nem csak Chris Redfieldet akarta visszahozni a Capcom.

Hirdetés

Jó úton jár most a Resident Evil sorozat: zombikat ugyan már csak elvétve találhatunk az új részekben, viszont a fejlesztők a régi játékok fontos elemeit (fejtörők, felfedezés, sorra megnyíló szobák stb.) ügyesen ötvözik újdonságokkal, és izgalmas sztorikat meséltek el a két legújabb részben. Chris Redfield is visszatért, aki a Village-ben még fontosabb szerephez jutott, mint amilyet a VII-ben osztottak rá, de nem csak őt akarták újra előhozni.

A Trauma Pack DLC részeként a játékon belül elérhetővé válik egy rakás látványterv és rajz, melyek között az egyik egy középkori doktori öltözéket viselő alakot ábrázol. A hozzá társított szövegből kiderül, kit rejt a maszk.

Hirdetés

Az íjpuskával felszerelt figura nem más, mint Ada Wong, akit a Resident Evil 2-ben még elegáns, piros ruhában láthattunk, itt azonban harcra kész nőként jelenik meg. A tervek szerint megmentette volna Ethant a játék elején, de végül kivágták, mert nem tudták beilleszteni a képbe.

Minden jel azt mutatja, hogy lesz Resident Evil IX, ha hamarabb nem, ott szívesen látnánk őt is. Nektek hogy tetszik a felfrissített Ada-dizájn? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)