Hirdetés

Még egy ismerős arccal találkozhatunk majd a Cyberpunk 2077-ben

|

Nem Keanu Reeves az egyetlen híresség, akiről karaktert mintáztak a CD Projekt Red fejlesztői.

Hirdetés

Nagy meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy a sokak által kedvelt Keanu Reeves is részt vett a Cyberpunk 2077 munkálataiban, ugyanis ő alakítja majd a nagyszabású RPG egyik fontos szereplőjét, Johnny Silverhandet. Azóta már kiderült, hogy egy népszerű youtuber, Jesse Cox is saját karaktert kapott a játékban, és nemrég a videós platform egy másik jól ismert szereplője is izgalmas hírt közölhetett követőivel.

Hirdetés

Alanah Pearce korábban az amerikai IGN-nél dolgozott, mostanában pedig leginkább videósként tevékenykedik, és nemrég fel is töltött a YouTube-csatornájára egy anyagot, amiből kiderült, hogy egy róla mintázott karakterrel is találkozhatunk a Cyberpunk 2077-ben. A kibernetikus karokkal felszerelkezett hölgy ráadásul nemcsak külsejét tekintve hasonlít Pearce-hez, hanem még az ő hangján is fog majd megszólalni a játékban.

A youtuber nem árult el részleteket arról, hogy mi lesz a a szereplő neve, és azt sem osztotta meg a nyilvánossággal, hogy milyen küldetést fog adni, viszont elvileg csak azok vállalhatják majd el a feladatot, akik a Nomad utat választották a játékban.

Ti kit látnátok még szívesen a CD Projekt Red új játékában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)