Hirdetés

Még egy játék megjelenése csúszik 2023-ra

|

Egyre hosszabb a 2022-es év veszteséglistája, ezúttal egy narratív sci-fi kaland az áldozat.

Hirdetés

Távolról sem új keletű jelenség, hogy olyan megjelenési dátumot társítanak egyes játékokhoz, amelyeket a fejlesztők képtelenek tartani. Jobb esetben csak hónapokat késik a premier, ám ha komolyabb baj van, akkor a hónapokból könnyen évek lehetnek, mint ahogy a Dead Island 2-vel is történt. A koronavírus-járvány miatt egy ideje túlnyomórészt otthoni munkavégzésre berendezkedett stúdiók viszont még az eddiginél is rosszabb eredménnyel tippelik meg, hogy mikor készülhetnek el, így aztán se szeri, se száma a csúszásokat beharangozó Twitter-bejegyzéseknek.

A Hogwarts Legacy, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl a Starfield és a többiek (a felsorolást még hosszan folytathatnánk) társaságához a napokban még egy játék csatlakozott, a Deliver Us The Moon alkotóinak újdonsága,  a Deliver Us Mars. A KeokeN Interactive eredetileg szeptember 27-ét tűzte ki a premier napjaként, ám ez a gamescom 2022 alkalmából készült trailer debütálásával párhuzamosan 2023. február 2-ára módosult. 

Hirdetés

A Deliver Us Mars egy ifjú, a kiképzése elején járó asztronauta Kathy Johanson történetét meséli el, akinek óriási teher nyomja a vállát: meg kell szereznie egy technológiát a vörös bolygóról, ami nélkül nincs esély rá, hogy megmentsék az emberiség otthonát, vagyis a Földet. Ehhez társul Kathy vágya, hogy megtalálja apját, Isaacet, akinek a Marson veszett nyoma egy küldetés során, ám egy titokzatos jeladás alapján elképzelhető, hogy valamiképp sikerült életben maradnia. A helyzetet persze nehezíti, hogy a legénység többi tagja nem akar időt fecsérelni a lány személyes problémáira.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A platformerekre jellemző megoldásokkal (pl. mászás) és fejtörőkkel súlyosbított kaland PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S konzolokra, valamint PC-re készül. Az utóbbi változatot a Steam és az Epic Games Store áruházakban is megtaláljuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)