Hirdetés

Még egy, nemrég megjelent játékkal bővül az Xbox Game Pass

|

Ha a nagy Bethesda-löket nem lett volna elég, a jövő héten már jön is egy újabb cím.

Hirdetés

A múlt hét kiemelten fontos volt a játékipar, különösen az Xbox és a Bethesda számára: jóváhagyták az illetékes szervek a felvásárlást, így az egyebek mellett a Doomról, a Falloutról a The Elder Scrolls játékokról ismert kiadó hivatalosan is az Xbox-család részévé vált. Ezt úgy ünnepelték, hogy megtömték az Xbox Game Passt új játékokkal, így összesen 20 Bethesda-cím érhető el most a kínálatban.

Azóta lezajlott a PDX Insider esemény is, ami a Paradox Interactive kiadó alkotásaival foglalkozott. Ennek keretében bejelentették, hogy a Romero Games játéka, a tavaly decemberben megjelent Empire of Sin március 18-án kerül be a Game Pass-be PC-n és konzolokon - de Androidon egyelőre nem lesz elérhető.

Hirdetés

Amikor megjelent, a "gengszteres XCOM-ként" emlegetett Empire of Sin vegyes fogadtatásban részesült - bugos volt, kidolgozatlan, problémás. A fejlesztők megígérték, hogy hallgatva a felhasználók visszajelzéseire sorra javítják a hibákat, és DLC-kkel is készülnek még.

Most már jobb a helyzet, így pedig, hogy a Game Pass előfizetői külön költségek nélkül merülhetnek el benne, megérdemel egy esélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)