Hirdetés

Még egy platformra jöhet a Forza Motorsport

|

Legalábbis erről árulkodnak a félkész verzióból származó új képek.

Hirdetés

Lényegében kész tényként kezeli a szakma, hogy a Microsoft belsős fejlesztésű címei közül idén a Starfield, a Grounded 1.0-ás verziója, a Deathloop xboxos változata és a Redfall (bár ezt akár még el is halaszthatják, amekkora csend övezi) mellett a Forza Motorsport jut el a megjelenésig. A Horizon nyitott világával ellentétben a zárt pályás versenyekre fókuszáló széria nyolcadik felvonása nem szimpla folytatás, hanem reboot, és ennek megfelelően jóval több időt szán a Turn 10 Studios a fejlesztésre. Ne feledjük, annak már lassan öt éve, hogy a Forza Motorsport 7 még 2017-ben meglátta a napvilágot az Xbox One X debütálása elé időzítve.

Az új, sorszám nélküli epizódról mindeddig úgy tudtuk, hogy kizárólag PC-re, illetve Xbox Series X és Series S konzolokra készül, ám egy friss fejlemény alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a Microsoft kiszélesítette a támogatott platformok körét.

Hirdetés

Az r/GamingLeaksAndRumours-on ugyanis felbukkant két kép a Forza Motorsportól, amelyeket állítólag 2021 júliusában lőttek, és a játék Xbox One-os verziójából származnak. Bár a subreddit moderátorai hitelesnek tartják ezt az információt, ajánlott fenntartásokkal kezelni, amíg meg nem történik a hivatalos bejelentés.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Márpedig erre szűk másfél hónap múlva sor kerülhet a június 12-ére tervezett Xbox & Bethesda Games Showcase során. Meglepődnék és egyúttal csalódottak is lennénk, ha a 2020-ban bejelentett Forza Motorsport távol maradna az eseménytől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)