Hirdetés

Még egy Season Passt kap a Borderlands 3

|

Aki kevesli az eddig kiadott tartalmakat, újabb kalandokra indulhat hamarosan.

Hirdetés

A Borderlands játékok egyebek mellett arról is ismertek, hogy rettentő sok DLC érkezik hozzájuk, és jó szokásával a Gearbox a harmadik rész esetében sem hagyott fel. A Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot, a Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock, a többihez képest meglepően rövid című Bounty of Blood, illetve a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck után két újabb csomagot kínál a Season Pass 2.

A Borderlands 3 Xbox Series X|S-es változatának megjelenése napján, november 10-én lesz megvásárolható az új bérlet (minden platformra), amit két DLC, a Designer's Cut és a Director's Cut miatt lesz érdemes kiváltani.

Hirdetés

A Designer's Cut is ezen a napon válik elérhetővé. Ez minden Vault Hunter számára új skillfákat és skineket hoz, valamint bevezeti az Arms Race módot. A skillfákról további részleteket október 20-án és 22-én, délután 6-kor fognak elárulni egy-egy stream során, az Arms Race-t pedig október 29-én és 30-án részletezik a Borderlands Twitch csatornáján.

A Director's Cutról még ennyit sem tudunk, viszont mivel azt 2021 tavaszára ütemezték be, ráérnek még részleteket közölni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)