Hirdetés

Még egy utolsó előzetessel hergel minket az Elden Ring

|

A FromSoftware legújabb játéka napokon belül megjelenik, trailer készít fel a fogadására.

Hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy az Elden Ring az egyik legjobban várt 2022-es videojáték, amely újításaival ráadásul nem csupán a Souls-játékok közösségét hivatott kiszolgálni, hanem új játékosokat is megpróbál bevonzani. A FromSoftware mindent megtett azért, hogy felhívja a figyelmet az Elden Ring sajátosságaira, legutóbb például hat és fél percben magyarázták a játék lényegét, így nem maradt más hátra, csak a megjelenés és az azt megelőző trailer megtekintése. 

Hirdetés

Az alábbi kedvcsináló kicsivel több mint két és fél percben foglalja össze, hogy mi vár ránk, ha elindítjuk a FromSoftware újdonságát, beleértve a nyílt világ felfedezését, az átcsiszolt harcrendszert, az eposzba illő sztorit, a kézzel fogható hangulatot és természetesen a masszív kihívást ígérő bossokat is, amelyek között újfent a legszürreálisabbakra számíthatunk. A legújabb Elden Ring videó szerint a következő élmény vár ránk, amit nálunk magyar felirattal nézhettek meg: 

Nem maradt más hátra, mint kivárni, hogy belekezdhessünk az Elden Ringbe

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)