Hirdetés

Még egyet csavartak a fejlesztők a Warzone Fortune's Keep receptjén, csak most tudod kipróbálni

|

A Fortune's Keep eddig is kifejezetten pörgős játékmenetet biztosított, a fejlesztők azonban még feljebb csavarták a potmétert.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone legújabb játszótere, a Fortune's Keep eddig is rengeteg adrenalingőzös pillanatot ajándékozott a játék közösségének, a fejlesztők azonban úgy gondolták, hogy feldobják a hangulatot egy eseménnyel, ami kizárólag a hétvége folyamán lesz elérhető.

A Fortune's Keep Extreme a szokásos 40 fős meccsek helyett 60 játékost enged majd össze az apró szigeten.

A Rebirth Island méreteivel nagyjából megegyező Fortune's Keep pályán a 60 játékos szinte garantálja, hogy egy pillanatra sem lesz megállás az akcióban, nem lesz idő a helyszínek részletességében elmerülni, hiába fordított nagy figyelmet ezek kidolgozására az Activision.

Hirdetés

Ha már ilyen szépen kérik, illik kipróbálni az élményt, nem?

Jó látni, hogy miközben már gőzerővel készül a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0, az Activision mindent elkövet annak érdekében, hogy az említett játékok megjelenéséig is frissen tartsa az élményt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)