Hirdetés

Még életképes a Fűrész játékadaptáció

|

A november közepén anyagilag halottnak nyilvánított Brash Entertainment után fennmaradt Fűrész játék még megjelenhet.

Hirdetés

A Fűrész epizódjai között lebegő űrt hivatott betölteni a Brash Entertainment játékadaptációja, melynek hatalmas odaadással estek neki, azonban Jigsaw elkapta alkalmazottaikat - hogy pontosak legyünk, összesen húszat - és felismerhetetlenségig összeroncsolta testüket. Éppen kapóra jött az emberiség megmentésére törekedő ezermester munkássága, mivel végérvényesen kiszáradt a Brash Entertainment pénzfolyama és beszüntették munkapadjaikon árválkodó fejlesztéseiket. A Fűrész kiadó nélkül maradt, egy Rohadt Gusztustalan forrás szerint az alkotás meglehetősen közel állt a befejezéshez mielőtt a Beash Entertainment lehetetlen helyzetben hagyta volna. Azonban még mindig jobban járt, mint a papírvágóba gyömöszölt Superman univerzumra épülő bejelentetlen produktum, melyet végérvényesen lejegeltek. A SAW és a Six Flags: Fun Park munkálatainak kényszerűen véget vetettek, de nem vetették el őket. Amennyiben valamelyik kiadó fantáziát lát benne és bevállalja utolsó simításait, akkor 2009 októberében talán egy hatodik résszel egybecsomagolva megjelenik a Fűrész. Ha egyszer kiadják remélhetőleg nem bukik akkorát, mint Jigsaw a Fűrész kultuszvideójában. Júkencsekk!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)