Hirdetés

Még erősebb lett a PlayStation 4?

|

A jelek szerint a Sony mérnökei találtak módot arra, hogy még egy kicsit többet sajtoljanak ki a PlayStation 4-ből.

Hirdetés

A PlayStation 4-re fejlesztői stúdiók az elmúlt időszakban többször is szóvátették, hogy bár a konzolban nyolcmagos processzor van, ők csak hatot érnek el, az utolsó kettő ugyanis az operációs rendszer számára van fenntartva. A jelek szerint a Sony szép csendben oldotta fel ezt a korlátozást.

Az új SDK mindengéle hatalmas bejelentés nélkül érkezett, de a NeoGAF fórumozóinak természetesen semmi sem kerüli el a figyelmét. A módosításra utaló sort az FMOD audio API újdonságai közt vették észre, és bár a Sony egyelőre nem kommentálta a dolgot, elég valószínű, hogy erről van szó.

Egyáltalán nem lennénk meglepve, hiszen az Xbox One esetében a Microsoft már januárban elérhetővé tette a hetedik magot. Ahogy folyamatosan fejlődik az operációs rendszer, úgy engednek egyre több teret a fejlesztőknek. Mivel magát az SDK-t egy titoktartási szerződés védi, amíg a Sony meg nem erősíti a dolgot, kezeljük pletykaként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)