Hirdetés

Még extra elhalálozásokat is kap a The Callisto Protocol a megjelenés után... ha fizetünk érte

|

A Striking Distance Studios ismertette a The Callisto Protocol Season Pass részleteit.

Hirdetés

Jövő héten már retteghetünk, miközben felfedezzük a Jupiter egyik holdja, a Callisto börtönkolóniáját Jacob Lee szerepében, ugyanis december 2-án jelenik meg. Hogy a The Callisto Protocol mennyire lesz hátborzongató és milyen ocsmányságokkal pakolták tele, azt az eddigi kedvcsinálók hűen bemutatták, az utolsó előzetes pedig rá is erősít, de már azelőtt is találkozhattok horrorral, hogy elindítanátok a játékot.  

Kiszivárgott ugyanis a játék egy része, és hiába került ki szörnyű minőségben, így is tartalmaz olyan spoilereket, amiket a trollok örömmel lőhetnek el a világháló különféle szegleteiben. Azt javasoljuk tehát, hogy a megjelenésig hátralévő időben óvatosan mászkáljatok az interneten.

Hirdetés

Persze a GameStart azért nyugodtan olvasgathatjátok, itt ugyanis semmi másról nem kaptok információt, csakis arról, hogy milyen extra tartalmakra számíthattok a The Callisto Protocol megjelenése után, ha bizalmat szavaztok a szezonbérletnek. A játék steames adatlapjára került fel a Season Pass ismertetése, a szöveg szerint ez magába foglal egy sztori DLC-t (amellyel még mélyebbre merülhetünk a borzalmas titkokban), a Riot Bundle-t (ami tartalmazza a hullámokban támadó ellenfeleket felvonultató Riot játékmódot, 12 új kivégzésanimációt és az Engineer Skin Collectiont), a Contagion Bundle-t (a legnehezebb, végső horrorélményt kínáló játékmódot, Jacob 13 új halálanimációját és a Watchtower Skin Collectiont hozza el), valamint egy plusz skingyűjteményt (Outer Way Skin Collection) is.

A Season Pass tartalmait a Digital Deluxe Edition változat vásárlói kapják meg, ez 20 euróval (körülbelül 8000 forinttal) kerül többe, mint a standard kiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)