Hirdetés

Meg fogsz lepődni a Resident Evil Village VR árán

|

Az is kiderült, hogy mikor jelenik meg PlayStation VR 2-re a Capcom túlélőhorrorja, amelynek része egy hatalmas vámpírhölggyel való testközeli találkozás is.

Hirdetés

Kiderült minden lényeges tudnivaló a Resident Evil Village VR változatáról. A játékmódot DLC-ként fogjuk megkapni az alapjátékhoz, és egyelőre úgy néz ki, hogy az élvezetéhez feltétlenül birtokolnunk kell egy PlayStation 5-öt, valamint egy arra csatlakoztatható PlayStation VR 2 headsetet. Repkednek már a pletykák (az adatbányászoknak köszönhetően) egy PC-s változatról is, de talán várjuk meg a hivatalos bejelentést, mielőtt túlságosan is beleélnénk magunkat.

Ami biztos, hogy a Village VR a PlayStation VR 2 megjelenésével egy időben, február 22-én válik majd elérhetővé, ami pedig az árát illeti, mindenki megnyugodhat.

Hirdetés

Ha ugyanis megvan a játék PS5-ös verziója, akkor egy fillért sem kell fizetni érte. A DLC ingyenes lesz minden Resident Evil Village tulajdonosnak. A VR-mód kihasználja majd a PlayStation VR 2 4K HDR kijelzőit, a szemkövetési technológiát és a 3D audio hangzást, hogy teljesen őrületbe kergethesse az érdeklődőket. Így a Sony új generációs konzolján februártól már háromféleképpen játszhatjuk végig Ethan Winters kalandját: egyrészt belső nézetből, ahogy 2021-ben megjelent, másrészt külső nézetből a legutóbbi frissítés óta, harmadrészt pedig VR-módban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)