Hirdetés

Még idén befut a Fast & Furious Crossroads, íme a játékmenet

|

Májusban, az új film környékén kellett volna megjelennie a Halálos iramban játéknak, de miután a filmet jövőre halasztották, kérdéses lett a sorsa. Most megkaptuk a megjelenési dátumot és egy új előzetest.

Hirdetés

Korábban májusi premiert ígért a kiadó a Project Cars szériát is jegyző Slightly Mad Studiosnál készülő Halálos iramban játékhoz, azonban máig nem mondott ennél konkrétabbat, sőt, nem is mutatott belőle semmit. Mivel eléggé a hónap végén járunk, számítottunk a késésre, de szerencsére nem kell egy évet várnunk.

Hirdetés

Augusztus 7-ére tolták a Fast & Furious Crossroads megjelenését, egyben kiadtak egy két és félperces videót, ami bemutatja a játékmenetet. Az egy dolog, hogy a látvány erősen a PS3-érát idézi, de a játékmenettel kapcsolatban is vannak aggályaink: úgy tűnik, kötött pályán kell száguldanunk, és lövöldözni, rombolni, valamint váltogatni csapatunk tagjai között. Az egyjátékos kampány mellett többjátékos mód is készül, melynek részleteit heteken belül elárulják. 

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)