Hirdetés

Még idén érkezik a Torchlight: Infinite, a klasszikus sorozat mobilokra fejlesztett folytatása

|

A végső megjelenés még odébb van, de nemsokára pörgethetjük a béta verziót.

Hirdetés

A Runic Games 2009-ben adta ki az első Torchlight játékot, ami akkora sikert aratott, hogy 2012-ben már érkezett a folytatása, kicsit később, 2020-ban pedig a harmadik része is. A fantasy világban játszódó alkotás az akció-RPG és a hack and slash elemeit ötvözi, a stílusában az egyik legnépszerűbb sorozatként tartható számon.

A trilógiát követően azonban nemsokára érkezik a spin-off, a Torchlight: Infinite, amelyet a Xindong Network kifejezetten mobilos platformra fejleszt. A játék egyelőre zárt bétában érhető el, de egy gyors regisztrációt követően fel lehet iratkozni a várólistára, aminek köszönhetően már idén belevethetjük magunkat az új történetbe.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat a TapTap Presents konferencián mutatta be az Infinite legújabb kedvcsinálóját, amellyel egyszerre jelentette be, hogy a játék nyílt béta kiadása idén októbertől lesz elérhető. A végleges verzió megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a tesztelés során már kipróbálható lesz a több mint 230 különböző skill, megismerhetjük a fő karaktereket, és próbálkozhatunk a fejlesztési fa optimalizálásával.

A tervek szerint az Infinite története kapcsolódni fog az eredeti Torchlight trilógiához, de emellett egy úgy sztorit is kínál a játékosoknak az apokaliptikus fantasy univerzumban. Az előregisztráció már elérhető az App Store-on, illetve regisztrációt követően a TapTap hivatalos honlapján is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)