Hirdetés

Még idén érkezik az Among Us PS4-re és PS5-re

|

Itt az idő, hogy a világ kedvenc konzoljain is hátba szúrd a legjobb barátaid.

Hirdetés

Mielőtt még Ratchet and Clank ledominálta volna a State of Play színpadát, az InnerSloth bekúszott a műsorba egy váratlan, de nem kifejezetten meglepő bejelentéssel.

A srácok keményen dolgoznak azon, hogy minél több platformra eljuttassák a 2020-as év sztárját, és munkájuk gyümölcse hamarosan beérik. Ha minden a tervek szerint halad, akkor még az idei év második felében meg fogjuk kapni az Among Us Sony konzolokra portolt változatát.

Hirdetés

A játék PS4 és PS5 kiadásaiban lesz egy exkluzív Ratchet and Clank skin, egy sapka és egy pet. A cross-play és online multiplayer módok ugyanúgy az Among Us részei lesznek a PS platformokon, mint bárhol máshol, és jó esély van rá, hogy a konzolos változatért is 4 eurót kell majd fizetni (bár az árról jelenleg még nincs hivatalos információ).

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk, de a lényeg, hogy még idén érkezik. Ti rámentek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)