Hirdetés

Még idén jöhet az Xbox Game Pass családi csomagja, amivel sokat spórolhatunk

|

A Microsoft állítólag a más előfizetéses szolgáltatásoknál látott családi ajánlat bevezetését tervezi az Xbox Game Pass esetében is.

Hirdetés

Gyakorlatilag minden olyan előfizetéses szolgáltatás esetében elérhető családi csomag, ami nem videojátékos: a Spotify, a Netflix, az Apple Music és mások is felajánlják a lehetőséget, hogy a családtagok egymás között osztozhassanak, és olcsóbban férjenek hozzá a tartalmakhoz. Az Xbox Game Passt valószínűleg nem használja a család minden tagja, és ha mégis, nem külön-külön gépeken, úgyhogy eddig nem volt szükség a családi előfizetésre.

A Microsoft viszont Windows Central állítása szerint még idén leleplezi ezt, és nem is lesz vele kimondottan szigorú.

Hirdetés

Az oldal általa megbízhatónak tartott forrásokra hivatkozva úgy értesült, az Xbox Game Pass Family Plan öt játékosnak kínál hozzáférést a teljes kínálathoz, és jóval olcsóbbra jön ki fejenként, mint a jelenlegi előfizetések. Kell egy központi fiókmenedzser, a többiek pedig hozzá csatlakozhatnak, és még csak egy háztartásba sem kell tartozniuk, elég országhatáron belül maradniuk. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

További részletek egyelőre nem ismertek, de a rendszert állítólag az Office 365 mintájára szeretnék kialakítani. Nehéz elhinni, hogy nem tesznek majd semmit a visszaélések ellen, és tétlenül nézik, ahogy a semmilyen rokoni kapcsolatban nem álló felhasználók ötösével csoportosulnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)