Hirdetés

Még idén lefő a kávé a Marvel's Avengersnek, ez vár a játékosokra

|

A Crystal Dynamics és a Square Enix pár hónap múlva elbúcsúzik a játéktól.

Hirdetés

Nincs rajta mit szépíteni: a Marvel's Avengers megbukott. Ezt maga a Square Enix ismerte be 2021-ben, amikor csalódásként könyvelte el a játékot, és levonta a megfelelő következtetéseket a hibrid koncepciójú alkotással kapcsolatban - például azt, hogy nem feltétlenül a modern Tomb Raider játékokat is jegyző Crystal Dynamics volt a legjobb választás ehhez a projekthez. 

Ennek ellenére a fejlesztőcsapat nem adta fel, érkeztek a frissítések és új tartalmak, de azok is gyakran csalódást okoztak a rajongók körében, elég csak a nagy elánnal bejelentett, aztán csalódást keltően debütáló Pókemberre gondolni, vagy arra, hogy a stúdió pénzt kért egy olyan skinért, ami annyiban különbözik a korábbitól, hogy Thorról levették a sisakját

Hirdetés

Már egy ideje pletykálták, hogy a Square Enix véget fog vetni záros határidőn belül a Marvel's Avengers "támogatásának", ez a nap pedig most érkezett el. Az eredetileg 2020. szeptember 4-én megjelent játék a Crystal Dynamics blogbejegyzése szerint március 31-én kapja meg az utolsó nagy frissítést a 2.8-as update képében, ezt követően a cég bezárja a kozmetikai piacteret és a játékosok megmaradt kreditjeit játékbeli erőforrásokká alakítja át.

A prémium kozmetikai cuccok azonban nem válnak elérhetetlenné, a Crystal Dynamics szerint március 31-től kezdődően minden egyes outfit, takedown, emote, nameplate, challenge card és shipment ingyenes lesz minden játékos számára. Ennek mondjuk biztosan nagyon fognak örülni azok, akik eddig valós pénzt áldoztak mindezekre, most pedig láthatják majd, hogy boldog-boldogtalan ott parádézik a prémium skinekben, amikért korábban fizetni kellett. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Végül szeptember 30-án a Marvel's Avengers hivatalos támogatása megszűnik. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz játszható, a játék tulajai ugyanis mind az egyjátékos, mind a többjátékos élményt pörgethetik utána is egy meg nem határozott ideig, viszont a csapat nem készít több tartalmat. 

"A játék működésében végrehajtott változtatások a lehető leghosszabb élettartamot biztosítják. Azonban 2023. szeptember 30. után nem tudjuk garantálni, hogy az előre nem látható körülmények miatt felmerülő problémákat kezelni tudjuk."

Szeptember 30-tól digitálisan már nem lesz megvásárolható a Marvel's Avengers, és a blogbejegyzés alapján a Game Pass és a PlayStation Plus szolgáltatásokból is ki fog kerülni attól a naptól kezdve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)