Hirdetés

Még idén megérkezik a Football Manager 2021

|

A SEGA és a Sports Interactive bejelentették az új Football Manger megjelenési dátumát.

Hirdetés

A közelmúltban nagyot ment a Football Manager 2020, ugyanis az Epic Games Store átmenetileg ingyenesen kínálta a menedzserjátékot, amelynek meg is lett az eredménye: pár nap alatt egymillióan fogadták el az ajándékot, ez pedig alaposan megdobta az amúgy is népszerű széria hírnevét.

A felfokozott figyelemre és a felduzzadt játékosbázisra a készítők is nagyban számítanak, ugyanis kiderült, hogy még nemsokára megérkezik a sorozat következő része. 

Hirdetés

A SEGA és a Sports Interactive bejelentették, hogy a Football Manager 2021 idén november 24-én fog megjelenni PC-re, a rajongók pedig az Epic Games Store-on és a Steamen is beszerezhetik kedvencüket.

Természetesen van előrendelési opció is némi kedvezménnyel, aki pedig így tesz, az nagyjából két héttel a megjelenés előtt belekóstolhat Early Access-felhasználóként az új játék karrierjébe (a mentéseket pedig továbbviheti a teljes játékba). 

A fejlesztők számos újítással készülnek a Football Managert a következő szintre emelni, ezekről október elejétől fogják lerántani a leplet a közösségi felületeiken és a hivatalos honlapon keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)